Om oss

Den lilla firman med kvalitet, bra service och arbetsglädje!

Måleriet i Mälardalen ligger i Västerås och startades 2019 av Niklas Liljegren Wiik som har lång erfarenhet inom måleri­branschen.

Idén med företaget är att vi ska vara ett litet och starkt team som står för kvalitet, tidshållning och bra kundbemötande. Att se till att göra arbetsdagarna så roliga och trivsamma vi kan. Vi jobbar ständigt med att följa upp detta genom täta dialoger, gemensam planering och beslut. Detta gör oss till ett starkt lag med hög arbetsmoral. Vi har också som målsättning att alla ska kunna utvecklas inom yrket.

Sedan starten har vi expanderat och idag är vi nio anställda med både killar och tjejer som utför det mesta inom måleritjänster. Samtliga anställda har utbildning för lift-och fallskydd samt ställningar. Även inom arbetsmiljö och säkerhet är alla anställda utbildade.

Yrkesstolthet är viktigt för oss alla och vi är anslutna till Måleriföretagen som är en bransch och arbets­givar­organisation. Som medlem i Måleriföretagen kan vi erbjuda Nöjd-Kund-Garanti som ger privatpersoner två års garanti på arbeten utförda av ett medlems­företag.

Niklas Liljegren Wiik, VD

Kontaktperson – Har övergripande ansvaret för företaget.